IMG_8062

Een goede plek voor je kind

De basisschool is een plek waar kinderen in een belangrijke periode van hun leven veel tijd doorbrengen. Alle reden dus om je goed te oriënteren, voordat je een keuze maakt. We nodigen je dan ook van harte uit om kennis te komen maken en de sfeer te proeven op school.

De Beatrixschool is een groeiende christelijke basisschool met zo’n 350 leerlingen. We hebben een locatie in de wijk Wijkersloot en een locatie in de wijk Zuilenstein.

Ouders waarderen het laagdrempelige karakter van de school. Veiligheid en vertrouwen vormen de basis en de tevredenheid is hoog. We zijn een school waar we respectvol met elkaar omgaan, en we zijn mede vanuit onze christelijke normen en waarden: Goed voor elkaar!

Op de Beatrixschool nemen we kinderen serieus. Kinderen voelen zich gezien en de leerkracht herkent, benut en ontwikkelt hun talenten. Daarbij houden ze rekening met de individuele eigenschappen en kwaliteiten van kinderen.

Ons team biedt inspirerend en kwalitatief goed onderwijs en streeft ernaar om elke dag een beetje beter te worden. We versterken elkaar en maken gebruik van elkaars talenten en kwaliteiten. We staan open om op alle vlakken te verbeteren en te ontwikkelen, zodat we het motto Goed voor elkaar! nu en in de toekomst waar (blijven) maken.