logo

Zoeken...

Er wordt gewerkt aan een nieuwe website!
Lees meer
De kinderen van groep 7 hebben hard gewerkt aan Leskracht. Ze hebben de resultaten gepresenteerd aan de rest van de groep. Met dit lekkere weer krijgen de kinderen regelmatig buiten les. Deze kinderen hebben samen een opdracht opgelost.
Lees meer
In groep 4/5 Wijkersloot zitten inmiddels 16 kinderen in de groep. De afgelopen periode hebben we veel gedaan en geleerd. We zijn blij om weer heerlijk op school te zijn met elkaar! Want samen leren is immers veel leuker en gezelliger. We hebben online een 
Lees meer
Binnen het thema van de kinderboekenweek bouwen de kinderen huisjes van vroeger.
Lees meer
In groep 3 wordt veel gespeeld en geleerd. De kinderen werken met een Beebot, zo leren ze beginnend programmeren en ook nog eens de letters. Ook doen ze het spel ‘wat schrijf ik op je rug?’ en spelen ze Halli Galli. Het is erg gezellig!
Lees meer
In groep 4 mag je altijd iets laten zien waar je trots op bent. Op deze foto wordt er voorgelezen aan de klas. Iets wat wij als groep 4 erg leuk vinden! 
Lees meer
De kinderen van groep 1/2b hebben een podiumoptreden gedaan over Sneeuwwitje. Het was erg leuk!
Lees meer
In de gymzaal van de groepen 1 en 2 staat sinds Sinterklaas weer in het land is een stoomboot! De kinderen klimmen en klauteren net als echte Pieten. We zingen liedjes, dansen en gooien kadootjes door de schoorsteen.
Lees meer