logo

Zoeken...

Nieuw: Family Fun

Tijdens de koffieochtend in november hebben we met elkaar gesproken over een nieuwe naam voor Family Factory. De nieuwe naam is bedacht en ook de leerlingenraad heeft een stem uitgebracht. Family Factory is geschiedenis, vanaf heden heet het Beatrix Family Fun. Daar hoort uiteraard een nieuw logo bij. We zijn er trots op om dit met u te delen:

We zullen naast bestaande activiteiten ook nieuwe activiteiten bedenken en organiseren. Mocht u een leuk idee hebben. Geeft u dat aan ons door!

Eén van onze activiteiten heeft betrekking op het begeleiden van (nieuwe) ouders in de school. We zullen als zogenaamde ‘buddy’ functioneren. wat is een buddy ? Een buddy is iemand die de nieuwe ouders /verzorgers kan helpen en begeleiden op school, maar eventueel ook buiten school. Heeft u vragen over praktische schoolse zaken, dan kunt u terecht bij Indi (moeder van Deyon groep 4, Ruwena groep 8), Thajalini (moeder van Satusan groep 4, Prinath groep 6 en Mithu groep 7), Corina (moeder van Wesley groep 6) of Malou (moeder van Serge groep 5).

U kunt uiteraard ook bellen: Malou 0683574992

Met vriendelijke groet, Family Fun

Vorig bericht

Volgend bericht

Geen reacties mogelijk