logo

Zoeken...

Groep 4/5

In groep 4/5 Wijkersloot zitten inmiddels 16 kinderen in de groep. De afgelopen periode hebben we veel gedaan en geleerd. We zijn blij om weer heerlijk op school te zijn met elkaar! Want samen leren is immers veel leuker en gezelliger.

We hebben online een gastles gehad van Kunst Centraal; Timbre in de klas. Met elkaar en onze stemmen hebben we een heel stoer en tof schilderij gemaakt met veel verschillende kleuren. De kinderen hebben stuk voor stuk lef getoond en hun stem laten horen.

Met de Koningsspelen hebben we op vrijdag 23 april verschillende spellen gespeeld. Dit jaar deden we de spellen met kinderen uit onze eigen groep, vanwege Corona. Maar dit mocht de pret zeker niet drukken! Er was een grote stormbaan, die wat de kinderen betreft, altijd wel mocht blijven staan. En we hebben blik gegooid, de was opgehangen, een waterrun gedaan, spijkerbroek gehangen en nog veel meer….

Deze week zijn we gestart met Leskracht en het thema is Landen. In 2 en 3 tallen hebben de kinderen een land van hun interesse gekozen. Hierover gaan ze informatie verzamelen zoals de hoofdstad, taal en wereldwonderen van het land. Natuurlijk mogen ze ook nog andere kenmerken van hun land opzoeken. Al deze informatie gaat uiteindelijk verwerkt worden in een poster, affiche, brochure of folder. Aan het eind van het project mogen de kinderen hetgeen ze allemaal verzameld en geleerd hebben tonen in hun kraampje.

Vorig bericht

Volgend bericht

Geen reacties mogelijk