logo

Zoeken...

Nieuwe leerlingen

De Beatrixschool: Goed voor elkaar!

Elk kind mag naar school als het vier jaar is geworden. Leerplichtig is een kind als het 5 jaar is. Ouders die hun kind willen aanmelden op onze school, worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school.

Sfeer proeven
Tijdens dit gesprek informeren wij u over het onderwijs op de Beatrixschool, kunt u vragen over het onderwijs op onze school stellen, wordt u in de gelegenheid gesteld de school ‘in bedrijf’ te zien en de sfeer te proeven. Na afloop van het gesprek krijgt u een inschrijfformulier mee naar huis. Als u deze weer inlevert ontvangt u een bevestiging van inschrijving en staat uw kind op de lijst van toekomstige leerlingen op onze school.

Wendagen
Als uw kind drie jaar en 10 maanden is, mag uw kind 5 dagen komen wennen op school. De leerkracht van uw kind neemt daarover contact met u op en komt voor de eerste wendag bij u thuis langs om met u en uw kind kennis te maken en een aantal praktische zaken met u te bespreken. We bieden de mogelijkheid voor u als ouder om de eerste wendag geheel of gedeeltelijk mee te maken.

 

Informatieformulier

Voordat uw kind gaat wennen, ontvangt u een digitaal informatieformulier. De vragen op dit formulier gaan over de ontwikkeling van uw kind van 0 tot 3 jaar en 10 maanden. Zo weten we wat nodig is om een goede start te kunnen maken. We vragen u het formulier digitaal in te vullen en op te sturen, zodat we de gegevens kunnen opslaan in het digitale dossier van uw kind. U ontvangt, zodra uw kind 4 jaar is, een inlogcode voor het account van uw kind, zodat u het dossier thuis kunt inzien.

Kennismaken

U bent van harte welkom om een keer kennis te komen maken met ons. Als u onderstaand formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Gegevens kind

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken.
    In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.